top of page

Over mij & CJH

IMG_2428.HEIC

Mijn 
Verhaal

Jouw life en business coach die ervoor zorgt dat je je authenticiteit vindt en behoudt, maar natuurlijk ook veel meer dan dat!
 

Alleenstaande mama van een fantastische zoon, maar ook zus, onderneemster en vriendin die veel belang hecht aan kernwaarden zoals empathie, respect, familie en leergierigheid.

Ik woon in België, maar mijn roots bevinden zich in de Dominicaanse Republiek en dat zorgt ervoor dat ik al van jongs af aan meerdere talen spreek. Nederlands, Frans, Engels en Spaans hebben voor mij weinig geheimen want ik gebruik ze dagelijks. A little Latina sprinkle never hurt nobody!

Naast heel wat persoonlijke ervaring en levenswijsheid volgde ik uiteraard ook verschillende opleidingen.

©KimVlaeminck2022-3872_edited_edited.jpg

Je hebt alles wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden.

Jouw buikgevoel
is jouw leidraad

Ik heb al altijd het gevoel gehad dat ik mensen wil helpen dus besliste ik om de opleiding tot maatschappelijk assistent te volgen.

 

Tijdens mijn stage in het CGG onstond mijn liefde voor mindset en de kracht ervan. Toen wist ik nog niet hoe ik dit tot uiting kon brengen en ik kon mij niet onmiddellijk vinden in een bepaalde visie van een Belgische hulporganisatie dus besloot ik om in de sales te gaan werken. Zo heb ik ervaring als Recruiter, Sales Advisor, Project Manager en Operational Manager.

Toen ik in 2019 voelde dat ik niet in mijn krachten stond en mensen wou helpen en inspireren, starte ik CJH Life & Business Coaching op.

Tenslotte bouw ik verder aan CJH coaching door mij te blijven bijscholen met opleidingen zoals ademhalingscoach, money mindset en mental coach.

Gronden & Vleugels

_DSC4138.jpg
©KimVlaeminck2022-4718.jpg

Je leeft alleen 
vandaag!

Wanneer ik niet aan het coachen ben dan draag ik natuurlijk ook zorg voor mijn eigen mind – body – soul.

Dit doe ik door tijd te nemen voor mezelf en door enkele dingen te doen die mijn ziel vullen zoals boeken lezen, reizen, dansen, sporten, maar even goed kan dit lekker eten zijn of mooie bloemen en schoenen kopen.

 

Samen gaan we dus ook werken aan jouw eigen balans tussen mind, body & soul. 

 

Helemaal klaar om elkaar te leren kennen?

©KimVlaeminck2022-3872_edited_edited.jpg

Het leven is er voor je en niet tegen jou. Kies voor je zegeningen.

bottom of page